• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

KAJSALISA I NÖDSITUATION

Filosoferat några tusen meter upp i luften över norra Indien.

Fan också, frukost när man skall sova ett par timmars sömn och sen middag när man vaknar. Ett par drinkar, så den sista koppen kaffe och nu står man här i kön. Min mage är i ……….. fan vad det trycker på, nu börjar jag känna av blåsan också så nu trycker det på från bägge håll. Jag är ju stereonödig, vilka surroundljud jag skulle kunna skapa inne i planet.

Ibland önkar man att man var någon annan, tänk om jag var en sån där fet 50-årig blåslampeluktande charterfyllgubbe nu, med skortan hängande utanför skjortsen och bleka håriga ben. Då skulle jag kunna släppa en brakare i toalettkön, alla skulle hålla för näsan och tänka: Ja det hade man ju kunnat vänta sig av en sån där.

Men en liten trettioårig tjej i blå sommarklänning som står och pruttar, det går ju inte.

Två personer före mig och fan vad långsamt det går. Undrar om folk märker hur jag står och kämpar och vrider mig, nej det går inte jag måste lätta på trycket snart.

Det är ett rätt stort plan, på andra sidan mittgången så är det ingen kö och bara några meter, om man skulle smita mellan platserna med extra benutrymme.

Men vad var det dom sa i högtalarna ?

Man får inte prata i mobiltelefon, man måste ha säkerhetsbälte på sig när lampan lyser, man får inte röka på toaletten för det är straffbart och………….

MAN FÅR ABSOLUT INTE SMITA MELLAN FLYGPLANSGÅNGARNA DÄR DET FINNS EXTRA BENUTRYMME FÖR DOM SOM SITTER DÄR HAR BETALAT EXTRA FÖR DET!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har nu två alternativ, släppa en brakare i toalettkön eller tränga mig genom mittgången.

Men vad händer då?

TV-nyheterna den trettionde Augusti 2010

(om ett år alltså).

I dag är det ett år sedan den stora katastrofen då flight BLX 803 från Arlanda på väg mot Phuket störtade i norra Indien och alla omkom.

-Haverikommisionen släppte idag sin slutrapport vad hände egentligen?

-Svarta lådan gav ingenting, däremot har vi upptäckt att en passagerare försökte smita in på toaletten genom att ta sig genom mittgången, innan krashen.

-Hur har ni kommit fram till det?

-Kroppen låg placerad tvärs över mittgången fast hon hade en fönsterplats två rader fram och trosorna var bruna.

-Det ryktas att den 25-åriga KajsaLisa Ström ( bild på mig ), försökt ta sig till toaletten den vägen. Trots att dom som satt där betalt extra för större benutrymme, stämmer det?

Haverikommisionens orförande: JA.

Vad hemskt, jag är hemtransporterad i en svart plastsäck för nästan ett år sedan och alla jag känner har slutat sörja mig. Nu sitter dom framför TVn och skäms över mig. Hur kunde hon? Förstöra för så många andra och bara tänka på sig själv.

Jag blir nog tvungen att prutta i alla fall. Mina pruttar brukar antingen lukta eller höras, det här känns som det vore en med ljud. Typiskt, hade det varit en smygare, så hade jag kunnat vända mig om och stirrat på det ettåriga kolikbarnet. Som suttit bakom mig i sin mammas knä och skrikit, medan det sparkat i min stolsrygg hela tiden. Då hade hans ouppmärksamma föräldrar fått skämmas när alla trott att han bajsat i blöjan.

Men vingen är precis utanför och motorerna brummar så mycket att det kanske inte märks, det får bära eller brista, nu släpper jag mig. I värsta fall så ramlar väl syrgasmaskerna ned.

Prutt

Vilken tur, ingen lukt och ingen verkade höra något.

Nej men titta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YES, YES, MADE IT!!!!!

BRAK

Första videon jag tubar efter semestern handlar om några som är väldigt nödiga, man måsta dubbelklicka på den så den öppnas i ett nytt fönster, men det är den värd för den är
Skitbra!!!!!!!!

Dubbelklicka

 

Ja, då var man tillbaks, hej allihop förresten.

KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 16 september 2009 klockan 18:06

Kommentarer

Wow! Äntligen hemma. Saknat dina galna inlägg, så om du tycker att din blogg ökat mycket så är det nog tack vare mig… Vart förvånad när jag ‘såg’ dig hos mig. Välkommen tillbaks bloggens Primadonna. Mmh, vad sägs om den du!!
Skrivet av annami 2009-09-19 kl 22:29
kajsalisa svarade 19 september 2009 klockan 23:26:
Oj, tack jag rodnar.Det viktiga för mig är inte att den blir stor utan att folk uppkattar den. Jag känner mig välkommen tillbaka. / KajsaLisa
Redan hemma igen? Skulel du inte vara borta tills i slutet av september?
Skrivet av Nattis 2009-09-17 kl 02:18
kajsalisa svarade 17 september 2009 klockan 19:48:
Nja, jag kom hem natten till Tisdag, trodde jag behövde lite andrum ett tag, men det verkar fungera så jag startade upp bloggen på en gång./KajsaLisa
Ditt sätt att skriva och beskriva är störtskönt 😉 Haha, kolla den ofrivilliga humorn: STÖRT skönt 😉
Skrivet av Diana 2009-09-16 kl 19:20
kajsalisa svarade 17 september 2009 klockan 19:50:
Tack, det var första gånen jag blivit inspirerad av att vara skitnödig 🙂 / KajsaLisa
”Säg hej till publiken” hej hej och välkommen hem igen 🙂
Skrivet av Cortex Lloyden 2009-09-16 kl 18:30
kajsalisa svarade 17 september 2009 klockan 19:51:
Hej på dej Cortex och hej hej publiken. /KajsaLisa

4 Responses

 1. så en del av sensmoralen är att det alltså är bättre med kateter 🙂
  kram

 2. Haha, underbart skrivet! Inte lätt alla gånger 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: