• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

UTVISA VARENDA JÄVEL

En förälder i skånska Sjöbo snodde en surfplatta på sin unges dagis, gav den till en tiggare och anmälde tiggaren för stöld.

LÄNK AFTONBLADET

Beggar_with_a_Lyra,_by_Svishchev-Paola_1900s

Ja där ser man hur det går när man släpper in främmande element i landet hur som helst. Här har ju Sverigedemokraterna något att diskutera i valrörelsen. Jovisst israeler och palestinier får missiler i huvudet, irakierna drabbas av ISIS som hugger huvuden av folk.

Men vi har problem i det här landet också, våra medborgare blir så frustrerade av allt tiggeri att dom begår kriminella handlingar: Jo jo jag vet nog, i går snodde jag ett färskt wienerbröd på ICA, visserligen luktade det så gott men jag tror det var dragspelsmusiken vid ingången som påverkade mig. Sen åt jag upp det själv vilket var jättesmart av tiggaren, för då kunde jag ju inte anmäla honom för stöld. Det perfekta brottet alltså.

Hörde jag någon säga ankdamm ?

Vaddå ankdamm, vi har politiker som skiter i allt i det här landet. Varför hade inte kommunalpolitikerna i Sjöbo inrättat ett kriscenter för invånarna när dom blir så frustrerade av allt tiggeri överallt, snart sitter dom väl i sovrummet också.

Men jag tror det är mycket mycket värre.

Som vi alla vet så är alla tiggare jätterika och tillhör den rumänska maffian. Går man riktigt nära så hör man prasslet från sedlarna i pappmuggen. Under den där filten har dom säkert gömt en ny jättedyr mobil typ Iphone 8 eller något sånt som vi svenskar inte har råd med. Sen har dom en app i den som aktiveras när vi går förbi så vi börjar stjäla åt dom.

Nej det finns bara en lösning förbjud tiggeri, ja jag vet, man kan inte förbjuda fattigdom. Därför stoppar vi in alla tiggare och fattiga i bussar till Rumänien.

Sen stoppar vi in alla föräldrar också, utvisa dom jävlarna.

Vi kan ju inte ha folk som går runt och snor saker.

KajsaLisa

 

10 Responses

 1. Tänkvärt…
  Dublin är underbart=))

 2. Det där får väl ändå inte vara sant!!!
  I detta fall från Sjöbo tycker jag att föräldern som snodde läsplattan kan få en enkelbiljett tillsammans med tiggarna hem till landet de kommer ifrån.

  PS. Ska skriva ett inlägg ikväll med en bild maken tog i tisdags. Tror du kommer att gilla det – åtminstone bilden;-) DS

 3. Jag blir så förbannad, men får tycka vad man vill om tiggeriet, men att göra som den pappan gjorde är förbanne mig kriminellt. USCH!
  Jag har redan röstat. Visst borde vi som betalar högre skatt på inkomst (pension) få rösta tre gånger… S, S, S ! Skitbra tycker jag! 🙂

 4. Kan vi inte stoppa in Jimmie och hans anhang i de där bussarna oxå? Jag såg honom just på Aktuellt (i debatt mot Gudrun Schyman) och han är så galet otäck!

 5. Nu ska du inte ge oss föräldrar en massa idéer! Massor med föräldrar tillhör den svenska medelklassen och har ett onaturligt stort intresse för allt som är gratis, så vi kan få för oss att det här är ett bra sätt att få en gratis semesterresa till Rumänien. Sen kommer vi hem och sitter på middagsbjudningar och berättar hur vi minsann inte åker på charter-resor utan gör ”egenplanerade intressanta kulturresor”.

  • Visst gillar vi gratis, men sen gör vi också våra unika anticharterresor som vandrande sedelpressar och kommer lokalbefolkningen sååååå nära inpå livet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: