• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

AND NOW LADIES AND GENTLEMEN

blogg100-logotype

Nej, ingen Fototriss idag, passar på att göra lite reklam för #Blogg 100 som startar i morgon. Som vanligt håller Fredrik Wass i tömmarna via sin Bisonblogg. Det är bara att hänga på, vi skall blogga i 100 dagar. Meningen är att vi skall ha kul, lära känna nya bloggare och ge en vitamininjektion till bloggosfären, vilket behövs bland allt Facebook och Twitter. 

Häng på du med.

KajsaLisa

10 Responses

 1. Låter lockande… Bara loggan ser frän ut 🙂 Rapporter från Stocholm att norrskenet öppnade sig igårkväll i din stad finns, Liljeholmen nämndes 21:30, uppåt Uppsala har jag sett bilder på, det finns hos dig också 🙂

 2. Jag har aldrig varit med i det där men kanske det är dags för det nu, är bara rädd att det ska kännas som ett tvång att blogga då. Ska fundera lite på det.

 3. Bra med reklam till Blogg 100. Jag har också anmält mig igen – jag menar so what! Ingenting att förlora, bara att vinna:-)

 4. Bra! Jag hänger också på Blogg100.

 5. Hur intressant det än låter vet jag att min disciplin inte är tillräcklig för att delta. Rätt vad det är dyker det upp något annat som får mig att tappa tråden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: