• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

NEJ DET HÄR GÅR INTE

Okej, kalla mig tidsoptimist

#Blogg100

(27)

Jo jag vet, jag är det, Börja sätta ihop del 17 i min flumma runt i Londonserie klockan halv 10 på kvällen fungerar inte. Jag begriper allt mindre hur jag lyckades hinna med allt dom här fyra dagarna i London i Augusti. Lördagen efter den där rockklubben och nattfotograferingen som jag berättat om tidigare, körde jag hårt hela dagen och shit vilket bildmaterial. Söndagen kom att bli ännu värre.

Nu kommer dom här helginläggen med helgbild, fototriss och jerka, men på Måndag lägger jag ut det. Får fresta med lite bilder så länge.

DSC_3966

Det här är nog det mest underliga ställe jag fikat på, kaffe, Bloody Mary och chokladkaka är ju rätt underligt det med.

DSC_3984

Vad den här mannen sysslar med får ni se i del 17 på Måndag troligtvis.

Inlägget kommer nog att landa på uppemot 20 bilder.

KajsaLisa

10 Responses

 1. Chokladkaka med rödvin brukar jag själv praktisera ibland, men chokladkaka med Bloody Mary vet i 17…..ser dock fram emot tjugobildersinlägget med spänning…..Ha en god helg!

 2. Bloody Mary och chokladkaka köper jag men att blanda en Yamaha bland mc som Norton, BSA och Triumph verkar mer omaka… Nu ingår väl cykeln i kult 🙂 Nu föredrar jag Yamaha medan andra kallar dom skramlaha 🙂 Jag kanske ska visa upp lite knuttebilder…
  Men mannen i vattnet väntar jag med besked på! Sluss, pool eller pumpar han vatten… men grejorna verkar gamla… Det ser ut som ett teleflex/mooorse växel reglage på något vis… Detta ska bli spännande 🙂 Styr han klaffar? Men vad gör han i vattnet… Hmmm….Det gröna är del alger?

 3. Tidsoptimistisgt gillar jag starkt! Dygnet har 25 timmar om man jobbar lunchen 😉 Sova får man göra som min mormor sa till mig: Åke sova får du göra när du blir gammal!

 4. Är man så ambitiös som du så räcker tiden inte till.
  Men jag ser fram emot dina inlägg:-)

 5. Det är tecknet på en bra resa, när det nästan är omöjligt att berätta om allt som en upplevt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: