• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

HOMESTYLING OCH KONSTIG ÖL

Fortsättning på bokbloggsjerka.

#Blogg100 (20)

I Fredags gjorde jag en metafor på hur man kan jämföra  öl med romaner

Länk

Men vad sysslade jag med egentligen?

Fortsätter med det i helgbilden

Det jag satt alltså i Fredags när jag var ledig och fantiserade ihop bokbloggsjerkan.

MEN ………………

DSC05267

Jag tog en öl till och vad filosoferade jag ihop till den?

Jo den här väggen, hur skulle jag placera ut alla foton på ett snyggt sätt. Det blev liggande nere och stående uppe eftersom dom stående var close ups. Dom liggande som är mer gruppbilder behöver ett närmare avstånd när man tittar på dom. Dessutom var det ett helvete att välja  ut vilka.

 

DSC_7663

Nu är det lite snett och dammigt men jag ville ta bilden innan det blev mörkt.

Om någon är intresserad så är bilderna körda i en bildskrivare i A4 format. Sen har jag köpt färdigskurna passepartouter och passande ramar ungefär  30×40. Passepartouterna finns i svart, vitt, sen med två papperslager, svart och vitt. När dom skär dom får man alltså en rand längst in, finns alltså vitt med svart rand och den som jag har som favorit, svart med vit rand. 

Ett billigt och relativt enkelt sätt att exponera sina bilder. Sen en viktig sak. 

Lägg aldrig färgbilder direkt mot glaset.

Man förstör dom. 

Svårt att välja, men det blir en video med tjejen längst upp till höger. 

Om någon tyckte ölen såg konstig ut så var det konstig. Jag är aldrig så kreativ som när jag dricker konstig öl långsamt. Ölen var en så kallad Berliner, en veteöl (weisbeer) gjord på speciell jästkultur, smaksatt med rödbetor.

Jag har ännu inte bestämt mig för om den var god eller inte, skall tänka över det nästa gång jag dricker konstig öl. 

KajsaLisa

 

 

 

 

 

22 Responses

 1. Vad snygg bildväggen är! Är det någon utställning eller är det ditt hem eller vad är det? Fint i alla fall!

 2. Läckert inlägg 🙂 Jo dels för att jag och Tony skriver om medans ölen skummar av… Men jag tror du missade min egen öl: Blommans Bira 😉 Riktigt läcker vägg 🙂 Den där passp har jag också som favorit 😉 Det bli riktigt läckert framfört motiv med den lilla sneda ramen 🙂 Dina musikbilder pryder verkligen 🙂 Iggy bilden är riktigt bra! Givetvis de övriga med 🙂 Jag gillar ljuset i alla dina musikteman.

 3. Bra lärdom, inga färgbilder mot glaset! Gillar din tavelvägg, den är jättesnygg!

 4. Weisbeer har jag bara provat nån gånger och det är verkligen inte gott. Grumligheten gör till och med att det ser odrickbart ut.
  Härligt inlägg om OS-stadion förresten!

 5. Snygg fotovägg. Jag kan tänka mig att de som kommer hem till dig fastnar framför den. Snyggt med stående format på översta raden och liggande på den nedersta, för att inte tala om färgerna, snyggt.

 6. Fina bilder!
  Med en god öl kan man åstadkomma många bra saker 😉

 7. Tycker det är rätt och riktigt att i hemmet erbjuda en fotovägg.. Din är grymt snyggt dessutom.
  Kul med kontig öl! Vad skulle livet annars ha att överrska med?
  /kiki

 8. Bildväggen är ju kanoooooon! Räta upp ramarna bara. Bäst att använda ”tuggummmi” tillika med Faber Castells häftmassa (testa inget billigare, det kommer du att ångra.). Det gör jag och ingen tavla rör sig ur fläcken:-)

  Den där ölen får mig att spy, sorry. Weissbier är tyskt och smakar yuck enligt mig. Spetsad med rödbetor som jag hatar = nej tack;-)

  • Tack för tipset, tänker faktiskt göra det. Som sagt om jag håller med dig har jag inte bestämt än 🙂

 9. Snyggt! Ser ut som de ramar jag använder från clas Olsson och svarta är ju alltid snyggast 🙂 när det gäller rockbilder finns väl Inga alternativ!

 10. Det blir kanonsnyggt när du bara rätat upp de sneda tavlorna. Kanonfrack tavelvägg du har i din boning. Lite annorlunda och det önskade jag att jag hade också och så sitter jag och har det som alla andra. Jag är för gammal och lat när det gäller inredning numera så jag får njuta av ditt hem när du visar upp det. Häftiga rockbrudar var det här. Ha en fin vecka och tack för att du delar med dig av ditt hem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: