• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

VÅRVISIONER

#Blogg100 (13)

img_0817-1

Idag var det faktiskt vår, jag hoppas vi slipper mer sånt här i år.

DSC01298

Jag jobbade kväll och tog bilen till jobbet  för att tvätta den på vägen dit.

DSC01294

Jag brukar tvätta den någon gång per år oavsett om det behövs eller inte.

DSC01312 2

Den tidiga våren är lite ruffig med snöhögar  grus och förra årets gulbruna växtlighet.

Men det som jag gillar med den är att allt ligger framför en, man får visioner om våren sommaren och den färgglada hösten.

dsc827

Tänk i sommar, några veckor semester framför sig, man åker iväg på morgonen, daggen som ligger kvar i dikeskanten, visst har man ett mål, men det är ingen brådska, en avstickare om man känner för det en dag eller två, fåglarna kvittrar och solen skin ……

DSC_9013

Jo jag vet, det kan vara så här också.

DSC01308 

Den här jävla biltvätten förstör mina visioner!

Okej jag blir sittande här en stund så jag får visionera om.

DSC_90101-1

När syrrans grabb lånade min kamera och tog den här bilden av mig i Uppsala i somras behövde jag bara svänga ut från OK så blev den avspolad. Slapp stå i kö och betala 179 kronor.

Tänk, ren bil hela sommaren gratis.

Håller med om att det är en urusel vision, men allt är bättre än den här förbannade vintern. 

KajsaLisa

8 Responses

 1. gillar översta bilden ❤️

 2. Här brukar vi tvätta bilen när dom prissänker tvätten från hutlösa 2,50 euro till 1,50. Det gör dom med jämna mellanrum på tvätten vid Carrefour. Fast just nu sitter takboxen på, så nu går det inte. Tror inte att det funkar? Eller… kanske måste vi testa??? 😉

 3. Hahaha! Här har vi nå’t gemensamt. Tanken är att tvätta bilen en gång per år varken han behöver tvättas eller inte. Men det konstiga är att den där naturliga tvätten som kallas för regn gör att jag ibland slipper. Det är inte bara billigare utan mera miljövänligt också;-)
  Första bilden är en höjdare trots motivet om man säger så;-)

 4. Där är jag med dig till punkt och pricka. Allt är bättre än den förb vintern 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: