• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

PORTRÄTT PÅ VACKRA MÄNNISKOR

Till veckans  tema hos gemsweeklyphotochallenge vacker tänkte jag lägga upp några porträttbilder. 

#Blogg100 (77)

Nu är det ju inte riktigt min grej och jag tänkte inte fuska med rockstjärnor. Dom har attityd, är sexiga eller har karisma, men vacker funkar inte riktigt på dom. 

Nu visade det sig att dom bilder jag tagit på vackra människor var uteslutande tjejer, vet inte riktigt varför. Kanske tjejer gillar mer att göra sig vackra än killar, det finns inga värderingar i det från min sida i alla fall. 

Nu kör vi. 

DSC_4607

Bland kontorsskraporna i Londons finanskvarter hittade jag Tascha, som stod och bröt av mot alla kostymnissar. Jag frågade om jag fick ta en bild och hon sa att det var okej. Sen höll hon på att ta ur hörlurarna ur öronen, men jag förklarade att jag ville ha med den röda sladden. 

DSC_0495

Nu förflyttar vi oss till en liten by långt uppe efter Gambiafloden, den här tjejen har just fått en bok av mig som hon kan träna att skriva i i skolan. Har ni sett vilka ögon.

DSC01749 2 

Visst finns det vackra människor i Sverige också, den här mangainsprerade tjejen fotade jag bland körsbärsträden i Kungsan. Visst hade jag kunnat bett henne att flytta runt lite så jag slapp skuggorna, men då försvinner tyvärr ögonblickskänslan i bilden, försöker man arrangera människor på gatan blir dom bara stela. 

IMG_0554 (kopia)

Den här tjejen plåtade jag i Goa 2011, hon var 13 år om jag minns rätt, det innebär att Vouge borde upptäkt henne vid det här laget och anlitat henne som modell. 

DSC_0701 2

Burleskstjärnan Delores Delight extraknäckte som gatuartist på piazzan i Covent Garden med att sjunga 40-talsswing. Det charmigaste jag fotat, alla killar runt blev jättekära och jag funderade allvarligt på att byta sexuell läggning. 

Okej då, lägger upp en hunk.

DSC00944

Det blev en rockstjärna också, måste ju ha med Oliwer Twisted som motpol till alla tjejer. Vilken tjej kan motstå en deffad glamrockare i 80-talsburr och spandexbrallor. 

Just det, bilden är tagen på Elektrik Ballroom i Camden, killen är ju mer 80-tal än 80-talet självt. 

KajsaLisa

30 Responses

 1. Spennande tolkning !

 2. Verkligen vackra människor! Snyggt fångat 🙂

 3. jag vill byta frisör

 4. Härliga porträtt på olika typer av människor!
  Vackra – javisst, fast det beror ju på betraktaren….

 5. Härliga bilder – och alla egna också! De båda mörka flickorna är helt underbara.
  Kram

 6. Härliga vackra människor! Jag gillar verkligen mångfalden av personer – alla lika vackra på sitt sätt!

 7. Många vackra, fina, modiga, fräcka, tjusiga och glada tjejer och kvinnor här! Fint tolkat!

 8. Vilka fina porträtt du tagit!

 9. Det där måste vara en helt ny ”sida” av dig! Jag menar rockstjärnor fotar du ju hela tiden, men inte visste jag att du är världens duktigaste porträttfotograf också.

  Å otroligt vackra bilder blev det dessutom. Snyggt jobbat tjejen:-)

 10. Wow Wow! Fint fångad och väldigt spännande bilder! Du har ett eget stuk kajsalisa! Bilden med mangaflickan i skuggan är verkligen en höjdare!
  Mågott <3

 11. En jättefin bukett människor! Och jag håller med, de där ögonblicksbilderna blir många gånger bäst. Jag chansar gärna så.
  Tjusigt och vackert, blev ditt inlägg, wow 💖

 12. Nästan alla människor är vackra på något sätt.

 13. Beautiful people… so different. But exactly that makes their beauty –
  Have a nice sunday

 14. Alla är vackra olikheten är vacker i sig och att inte vara efter idealen är bäst och vackrast ! Underbara porträtt av vackra personer, min favorit var pojkflickan från Goa en underbar bild !!
  Kram och tack för att du är med

Kommentera

%d bloggare gillar detta: