• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SKYLTSÖNDAG I ROSLAGEN

Sä där nu är  jag tillbaka efter min långhelg i Roslagen. Tack för alla kommentarer som kommit in under helgen, kikar in till er i morgon kväll efter jobbet. 

#Blogg100 (80)

Tyvärr BP så blev det inga regnbilder, det blev tshirt bikinitopp och jeansshorts, samt en väldigt röd näsa när jag somnade i solstolen. 

Kameran använde jag knappt, men några skyltar från när jag lunchade i ett soligt Norrtälje kan jag i alla fall bjuda på. 

DSC_9357

( Gammal bild, den är riven nu )

Jag har varit lite orolig för Norrtäljebornas självkänsla när dom började riva silon i hamnen för att bygga något Hammaby Sjöstadsliknande. Led dom av småstadskomplex?

Inte alls kolla i den här skylten. 

DSC01784

Här framhäver dom småstadens fördelar, allt ligger mindre än 500 meter bort. 

DSC01787

Nej det är ingen tillfällighet, kolla den här skylten, dom är säkert stolta över bron, allt är ju relativt.

DSC01788

Inte Västerbron direkt men jag försökte bredda den lite med kameran åt dom, på kul.

Varför flyttar jag inte dit då? 

Tja kollade på Google Maps. 86,5 kilometer till Akkurat och 87,8 kilometer till rockklubben Debaser Strand, dom ligger alltså i utkanten av Norrtälje. 

KajsaLisa

6 Responses

 1. Hahaha! Så himla kul att du skyltar nyss hemkommen från Roslagen:-) Å inte vilka skyltar som helst. Är ju i Norrtälje ungefär en gång åer så – Classic Bike Show första helgen i juni (nästa helg alltså om det inte regnar;-) ) å senast jag var där hade de ju inte lyckats riva silon. Så nu är den borta alltså – sååååååå himla trist…

  Nej, jag skulle heller aldrig flytta till Norrtälje. Min smärtgräns för lappsjuka går vid 20 kilometer;-)

  Tusen tack för soliga skyltar från Norrtälje. Stort tack för länken också:-)

 2. Haha! Nej, den var inte direkt Golden Gate den där, men åtminstone målad i roliga färger. När jag gick över Golden Gate första gången så höll dom på att måla den (det gör dom visst hela tiden?). När jag frågade om dom aldrig hade funderat på att byta färg så tittade dom bara på mig som om jag inte var riktigt i ordnings… 😉

  Men jag gillar Norrtälje! Trist bara att silon är väck…

 3. Norrtälje är en trevlig stad … fina soliga bilder och perfekt till skyltsöndag. Vid silon stod vi med husbilen för ett par år sedan … perfekt läge och som sagt – nära till allt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: