• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SJUKHUSBUBBLAN.

#Blogg100 (82)

f8370ebf-aff1-4cfc-820b-902296adaa8bIdag besökte Kronprinsessan Mary det stora skrytbygget i Solna.

 

Här blåser hon såpbubblor på Barnavdelningen. (Facksmil Aftonbladet) citerar artikeln. 

”Medan kronprinssessan Victoria och Danmarks kronprins Frederik ägnade sig åt viktiga miljöfrågor fick deras äkta hälfter nöja sig med ett skandalbygge.
I förmiddags skickades prins Daniel och den danska kronprinsessan Mary till Nya Karolinska sjukhuset där de fick en rundvandring i vad som brukar betecknas som världens dyraste sjukhus. Ja, det är så storslaget att det nog aldrig kommer att bli färdigbyggt.”

Hur gick det då?

Jo hon höll med om att det var stort, däremot uppskattade hon inte att bli sittande på akuten i åtta timmar innan dom visade runt henne. Sjukhusledningen försvarade sig med att hon borde uppsökt primärvården och tittat på den istället eftersom dom hade mycket att göra. 

Ni vet den där vården alla landstingspolitiker pratar om men ingen jävel vet var den ligger eller när dom har tid. 

Men hittar man den kan man säkert blåsa såpbubblor där med 🙂

KajsaLisa

8 Responses

 1. Så himla larvigt med sådana arrangerade kungabesök som verkar vara en specialitet för alla kungliga hov i Europa. Suck säger jag bara!!!
  NKS är ju hittills en ren katastrof. Vad jag har förstått så är det resten av stor-Stockholms redan överbelastade sjukhus som redan nu får ta över en massa patienter från olika avdelningar från KS. DS går på knä och SÖS vill jag inte ens tala om… Så kan det gå – men det snyggt ut när arkitektbyrån visade CAD-ritningen om man säger så…

 2. bubblor kan jag blåsa

 3. Nämen, det är ju skandal. Vad håller de på med?
  Sista-dagen-i-maj-såpbubbla

 4. Haha! En lysande reflektion! (Jag är nog lite skadad av förra inlägget och veckans utmaning, men behöver inte uppsöka akuten – tack och lov! 😉 )

Kommentera

%d bloggare gillar detta: