• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

MISS BAGLADY DEL 2

Miss Baglady är glömsk men  präktig.

#Blogg100 (90)

Tyvärr hinner jag inte med att släppa mitt nästa Londoninlägg, klart i morgon. Fortsätter på föregående inlägg, kändes som någon form av revansch att åka till jobbet och få vänta på bussen i sommarens första riktiga oväder. 

DSCO0897Jag tror aldrig jag sminkat mig så himla noga för att bara åka dit, varenda streck låg perfekt, det kan ju ha att göra med min nattliga promenad efter rockklubben jag berättade om igår. Då min makeup ramlade ihop i regnet

Kanske, man måste ju i alla fall testa, bara för man kan liksom.

Jag tror ta mig fan jag höll på närmare en timma

DSC00429

Keps nej inte idag, sen paraply, inte i den här blåsten, gömmer mitt nysminkade ansikte i den här istället.

DSC_9783

 

 

Sen resten av håret i den här. 

DSC01356

Fötterna åkte ned i …… just det. 

DSC04227

Så en rask promenad till bussen. 

dsc_3467-kopia

Som tog tid på sig att komma. 

DSC00019

Kollade sminket på bussen, ha ha lite våt på kinderna men allt satt där det skulle.

DSC04227

Gick av bussen, egentligen kunds jag ju väntat ut det värsta här i kuren, men äsch. 

DSC04331

Jag hade stämt möte med min gulgröna kompis  som hittat på dom här galonkreationerna, Sandra  för en fika innan jobbet nere i centrum. Hon lånade min sminkväska och tyckte iden var jättekul, speciellt prickarna under ögonen. Sen skulle vi glida in i omklädningsrummet. studera sönderblåsta paraplyer, lite diskret alltså.

DSC04204

Vi hade tur med vädret, det störtregnade på tvären resten av promenaden till jobbet och Sandra fick den uppmärksamhet hon bara älskar att få. 

IMG_1005 (kopia)

Dessutom vet vi att man kan gå ut och stå i krogkö jättelänge i vilket jävla oväder som helst och komma in fräsch.

Fy fan vad jag är perfekt, men nu hade jag glömt något annat givetvis, hemma låg två kameror som jag glömt ladda efter helgen. Jag fick pussla ihop det med gamla bilder.

Jag hade kunnat fått kanonbilder idag annars, eftersom det var exakt så här, fast det regnade mer på tvären, sen utgick jag från bilden på sminket som är lagt av ett proffssminkös för ett par år sen. Det blev lika bra, eller nästan i alla fall.  

 dsc_2749-kopia

Miss Baglady hade bara en matlåda i bagen idag, men den var i alla fall torr. 

I morgon blir det fintväderbilder från London, men det syns inte eftersom det är beckmörkt 🙂 

KajsaLisa

 

 

8 Responses

 1. sydväst och min färgglada irländska regnkappa hade jag – skulle inte köpa svart, deppigt i regn.

 2. Nice Eyes miss baglady, riktig glam-spandex look, som spandex pojkarna från Reckless Love och Santa Cruz skulle uppskatta och eventuellt ta efter;-)

  Jag personligen har lite svårt att uppskatta de här fake 80 talare, det finns ju i alla fall minnen och videoklipp kvar av äkta 80 tals rock.
  Så, för en gång för länge sedan när farfar var ung åkte Smack till L.A, och blev ett kult band där borta, några av smackisar blev kvar, några hamnade så småningom två meter under jord som sig bör för en rockstar.

  Hur som helst så var Smack ett grymt bra live band, jag slänger med en Stones cover från tuben,.enjoy

  Ha det Bag Lady.

  http://www.youtube.com/watch?v=sQ_tK1oYz9E

  • Jag har ju inte upplevt det på det viset så det är kul att göra det, även som fake 🙂

 3. Det finns fördelar med att inte sminka sig alls… Visserligen ser man inte så tjusig ut, men å andra sidan slipper man en massa bekymmer. Det allra tråkigaste med smink är att tvätta bort det… 😉

  Det finns fördelar med att vara en fena på att ha sönder kameror också. Eftersom jag har sönder dom på löpande band så har jag alltid laddade reservbatterier. Nån har varit fiffig nog att se till att köpa kameror med likadana batterier… 😀 (Denne ”nån” är inte jag 😉 )

 4. Suveränt ögonmakeup!!! Otroligt proffsigt! Himla snygg färg på ditt skåp också – love it! Å regnbilderna är (tyvärr) riktigt talande:-)

  PS. Stort tack för ditt långa svar och länkarna. Köpte ju en regnrock ifjol, men den hade jag (tyvärr) inte på mig igår. Den duger för mig, då jag sällan utsätter mig för busväder om jag inte måste,-)

  • Jag utsätter mig inte heller, av någon underlig anledning är det vädret som utsätter mig :). Då gäller det att ha bra grejer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: