• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

KAJSALISA FASTNAR I LONDON DEL 8

London by afternoon. 

#Blogg100 (91)

I förra avsnittet var det konstanalys på Tates Modern när jag lämnade museet var det redan mörkt. Nej det var inte natt utan sen eftermiddag, eftersom bilderna är tagna i November. 

DSC_0680

 

Innan jag gick därifrån gick jag ut på en av balkongerna, det finns en på varje våningsplan och tog en bild av utsikten. 

DSC_0683

 

Balkongen ett par våningar ned St Pauls.

DSC_0687

Utanför museet dom här husen fanns inte här sist jag var här, troligtvis kontor. Med dom fönstren och den här välbefolkade strandpromenaden skulle man bo i en dockusåpa om det var lägenheter. 

DSC_0690

Fotar man när det är mörkt så är mobiltelefoner jättebra. Inte att fota med, men folk som använder dom står oftast blixtstilla och blir knappt suddiga alls. Vi skall ut på Milleniumbron bakom. 

DSC_0694

Jag gillar inte bankpalatsen borta i City, uppblåsta överdesignade plåtfasader, finansierat av vanliga löntagare som blir blåsta. Londonborna hatar sina banker men är samtidigt beroende av dom eftersom dom har så stor ekonomisk betydelse för staden. Men när det är mörkt blir dom rätt bra på bild. 

DSC_0706

 

Den här vyn är ännu bättre med The Shard till höger, sen Londonbridge och Towerbridge längst bort. 

DSC00618

En rätt lugn men ändå innehållsrik dag, om någon minns så började den på Burrogh Market, nu får jag äntligen softa med BBC på hotellrummet, med öl ost och korv från marknaden, morgondagen kommer att bli hektisk.  

Nästa vecka kommer jag att hamna på den mest underliga platsen hittills i alla mina Londoninlägg. 

KajsaLisa

 

 

 

 

 

4 Responses

 1. underbara stämningsfulla bilder!

 2. Verkligen härliga bilder från en Londonnatt! Eller visstja, det var visst eftermiddag, men bilderna blir inte sämre för det 🙂

  Klart man måste ha lite förning med sig till hotellet 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: