• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

THINK OUTSIDE THE MAILBOX

Postnord har varit i farten igen, ni vet dom som slarvar bort brev och kastar paket in i lastbilarna så innehållet går sönder. 

file1467723929

Nu har man lyckats slarva bort en bilmotor. En stackars Toyotaägare har gått och väntat på sin bil, men bilverkstan kan inte sätta in motorn eftersom Postnord inte vet var den är. 

LÄNK

Att det försvinner ett brev då och då kan man ju förstå, dom är inte så stora, men en bilmotor är ju rätt stor och väger en del. Kanske den inte gick in i brevlådeinkastet, det verkar som Postnord behöver tänka lite outside the box.

Eller utanför brevlådan på svenska.

bigOriginal

Nu har jag hört enligt obekräftade källor att dom har slarvat bort huvudkontoret, sist sågs det i Solna. Om någon sett ett hus som ser ut som en finlandsbåt som kört upp på land, fast det är gjort i glas och är så jävla fult att det fick arkitekturpris, så kan ni ju höra av er. 

Däremot har ingen hittills saknat dom som sitter i det.

KajsaLisa

 

6 Responses

 1. Haha, åh! Om man vill fortsätta: de kan heller inte läsa. Vi får alltid posten som ska till pizzerian i vårt hus. Alltid! Så den går jag och lämnar. Varje dag. Haha, och ibland får vi även grannarnas post… så tröttsamt 🙈

 2. Haha! Jag har en kompis som lyckades slarva bort en bandvagn när han gjorde lumpen. Har inte hört av honom på ett tag, han kanske har börjat på Postnord nu? 😉

 3. Läste om bilmotorn på nätet och gapskrattade. Ja, och nu asgarvar jag en gång till. Hur dum får man vara att skicka en motor via Postnord… DHL, UPS och Schenker hade varit smartare val om man säger så.

  Å jag tänker definitivt säga till när jag ser PostNord-båten. Tycker nämligen – i motsats till alla andra – att bygget är skitcoolt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: