• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SKYLTSÖNDAG MED IRONI

Jobbat som en galning den här helgen så det har inte blivit någon tid över här men BPs skyltsöndag tänker jag pressa in, det blir en gammal bild från en semesterresa till Göteborg jag gjorde 2010.

DSC_1253

Jag hade tagit in på ett hotel som låg på en båt i hamnen, det funkar att sova i tält när det regnar, men campingplatsen låg lite off. Bilden tog jag innan jag gjorde Göteborg, den dagen. Under bilden skrev jag i bloggen:

”Var tvungen att ta den här bilden innan texten regnade bort.”

Idag med dom erfarenheter jag skaffat mig, hade jag nog stått kvar en stund och väntat på just det, sen tagit bilden precis innan den blev oläsbar.

Vi har fantastiska möjligheter att fota, visst älskar jag mitt Sigma 17-50 objektiv med 2,8 bländare genom hela zoomomfånget, mitt synkade blixtaggregat o.s.v. men vi glömmer ofta att dom bästa bilderna är dom som innehåller en berättelse. 

DSC_1279

En till ironiskylt från samma dag, men då var det bara grått och uppehåll. 

Något att tänka på när du lägger upp den perfekta hudtonen eller retuscherar bort födelsemärken i photoshop. 

KajsaLisa

8 Responses

 1. Oj, här har du grävt i arkivet där du hittade två sju år gamla bilder. Önskar att jag hade ditt minne!!!
  Tycker det är suveränt av dig att trots jobb och allt satsa på Skyltsöndag. Det gillas skarpt och det tackar jag för, verkligen!!!

  Gillar såklart den ironiska röda tråden också – hahaha! Fick mig ett gott skratt där och jag ser att din humor inte ändrats under de senaste sju åren;-)

  Än en gång – 1 000 tack för skyltarna och länken:-)

 2. soldäck är trevligt

 3. en son och dotter bor nära Varmfrontsgatan, jag cyklar dit ibland. Idag cyklade jag till en annan son och vattnade hans tomater, cyklade till min mor på onsdag och fikade…

 4. Haha! Härlig ironi! 🙂 Okej, jag ska sluta retuschera mina bilder, men först måste jag ta reda på hur man gör för att fixa till sig till det bättre i photoshop. Jag brukar mest bara försöka fixa skärpan och ljuset där 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: