• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

PLAY BY THE RULES

Det blir lite överblivet från Torsdags förmiddag igen i BPs Skyltsöndag men jag lovar att det blir uppehållsväder här i morgon i fotoutmaningen.

Det finns människor med fasta principer

DSC02735

Det finns all anledning att ta snabbaste genvägen här, i det här vädret enbart klädd i T-shirt.  men någon har ju satt upp skyltarna av en anledning och finns det ett övergångsställe så använder man det. Punkt slut. 

DSC02736 2

Två saker med den här bilden som jag skurit ut ur en större bild i datorn, dels syns regnet bättre, dels behöver jag inte stå torr inkapslad i regnkläder och köra upp kameran i ansiktet på någon som är dyblöt, skulle kännas rätt taskigt. Nej man gör inte så, jag har riktat kameran åt ett annat håll så han ligger i utkanten på bilden. 

Ett tips som är enkelt även i andra situationer när man vill vara diskret, resultatet beror på hur bra kamera du har. 

KajsaLisa

8 Responses

 1. Jag småler år dina bilder… Regnar det jämt i huvudstaden föresten? Eller bara i din del… du smart att vara diskret 🙂 Fina skyltar du fick ihop 🙂

  • Tack, nej det har varit fint väder den här sommaren fast lite kallt. Det är bara det att jag hittar på annat än att fota då 🙂

 2. Hahaha! Ge mig ett inlägg utan regn tack!!!! Även hårdrock duger vid det här laget;-)

  MEN att som du i det här fallet (om jag fattat din text rätt) står under tak och ”streetfotar” en stackars kille som troligen ha dött i lunginflammation vid det här laget – jo det hade jag också gjort:-))))

  Älskar ditt bidrag trots allt regn. Tusen tack för det och länken:-)

  • Jag stod under ett träd för att skydda kameran, men eftersom det ösregnat ett par timmar gjorde det inte till eller från. Släppte just ett torrt inlägg, sen får vi se.

 3. Tack för kommentar i min blogg,
  huvva så regnigt det är på Din bild,
  det har regnat mycket i sommar… men idag har vi faktiskt sol 🙂

 4. varm sommarregn kan vara mysigt, på hemvägen i alla fall

Kommentera

%d bloggare gillar detta: