• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SKYLTSÖNDAG MED EFTERTANKE

Eftersom jag inte hinner klart med skyltbilderna från idag till BPs skyltsöndag lägger jag upp ett enklare inlägg i BPs Skyltsöndag.

Men det är ingen fara det blir nog en massa regn och rusk här i morgon i GladMåndag. 

DSC03036

Vi  går tillbaka till i Måndags, jag kikade in på Lager 157 på Hötorget innan bion.

DSC03050

Där köpte jag ett linne för 15 kronor som var den sista sucken av sommarean.

När jag kom ut så var det en sak som slog mig. 

DSC03035 2

 

Det blåa är ju julskyltning.

Vad vill affärerna egentligen, skall vi köpa julklapparna under sommarean. 

Då vill jag ha ett rött paket med en svart bikini av tomten. 

 

 

10 Responses

 1. Hahaha!!! Gillar dina korta inlägg skarpt om jag ska vara ärlig:-) Å du – julbelysningen syns inte under sommaren där det är ljust. F*nskapet plockas aldrig ned längre. Tänkte du på det. Billigare för Stockholms Stad alltså…
  Toppen skyltning à la KajsaLisa. Tack då mycket för den och länken:-)

  PS. Det har regnat i två dagar nu, Är du på bettet så… Å stackars jag som ska lämna bilen in på reparation imorgon bitti i ösregn och utan en fungerande Roslagsbanan… Borde kanske bli din copycat;-) DS:

  • Kände nästan på mig det. Höga stövlar och lång rock funkar utmärkt, om du vill ha ett tips 😉

 2. Göteborg hade ett par år väldigt snygg blå julskyltning, skilde sig fint från alla röda trafikljus… men folk gnällde 🙁

 3. (om man ska hinna njuta av 1 Advent och annat mys i mörker, så får vi börja i tid ❤️ hinna dricka glögg)

 4. Åh! Snart är det jul igen – älskar julen! Fast juldekoration ska vara RÖD! Tittar lite extra på SF-skylten 😀

 5. Hittade själv julpynt till min skyltsöndag… lite tidigt… men jag antar att det var överblivna julsaker för det hängde julgransglitter ensammen på en annan plats i affären… Aha lager 157 säljer kläder… hade jag ingen aning om 🙂 Tack för den upplysningen 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: