• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SAKER JAG INTE FÖRSTÅR

I veckans bidrag till BPs skyltsöndag tänker jag ta upp några skyltar som skapar frågor, inga konstiga budskap egentligen men dom skapar huvudbry och har att göra med mitt nyvaknade intresse för träning.

DSC03332

Först den här som jag hade med i förrgår. Den står vid ingången till gymmet. Enligt skylten har jag redan börjat träna fast jag inte är inne i gymmet än. Okej dom har spinning, yoga, indoor walking, core, step och en massa annat underligt, men det här är nog den mest underliga. 

Bara att byta om sen går man fram till skylten och då har man börjat träna. Man får väl stå här ett tag sen gå tillbaka och byta om igen. Rätt praktiskt egentligen, man slipper träningsvärk och behöver inte ens duscha. 

Men det här förbryllar mig ännu mer.

DSC03351

Man får anstränga sig ordentligt för att komma fram till den här skylten.

DSC03352

Men efter det så sugs man till den här. Hänger det ihop på något sätt?

Jag torskade alltså dit på tunnbrödsrulle idag igen.

KajsaLisa

 

 

14 Responses

 1. Hahaha! Susjos (http://susjos.blogspot.se/) kommer att älska ditt inlägg:-) Jag menar hon är ju gympaledare på F&S på Stinsen i Sollentuna, men hon tar ju hand om pensionärer som jag förstått det. Kanske nå’t för dig om du törs;-) Hahaha:-)

  Å jag vet ju vad du gjorde efter självmordspasset så ”Sibylla rules” ändå;-)

  Älskarskyltningen hos dig:-) Tusen tack för den och länken:-)

 2. äta måste man, annars dör man – och får inga muskler.

 3. Tunnbrödsrulle!!! Bra val 😉 Nu vattnades det allt till i munnen… tänk en med dubbla kokta, mos och räksallad toppad med rå lök… Skapar huvudbry!?!? Jag tolkar som att: Passerar jag denna skylt är jag färdigtränad! Ponera 5 dagar i veckan hur många Sibylla Drive in man då kan besöka 🙂 Man kan variera Tunnbrödsrullen med eller utan senap 😉

 4. Torskade, jag läste först torkade och undrade, hur i hela friden? 😀 Ja, jag vet, jag er dåligt.
  Bra skyltning iaf, jättekul och fyndigt skrivet!

 5. Träning i all ära och dne kan ju se ut på olika sätt. Även att träna sig i att äta en tunnbrödsrulle är ju bra. Åtminstone för gommen. Och inte blir en svettig heller och träningsvärken slipper man.

 6. Åh! En sån där ”Nu har du börjat träna”-skylt ska jag köpa! Eller sno, om det blir nödvändigt.
  Tunnbrödsrulle igen? Du är lyckligt lottad du 😀

 7. Gillar verkligen den där Nu har Du börjat träna skylten 🙂 synd de icke har en sådan på Sporthallen 😉 tänk så skönt det varit att få gå förbi den varje gång jag lämnar/hämtar Elin… efter en månad är jag ju väldans vältränad 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: