• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 26 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

EN KVÄLLSVANDRING

Som jag tidigare berättat är jag politisk aktiv. 

DSC03554

I går kväll gjorde jag ihop med mina partikamrater en liten kvällsvandring i våra vita sossejackor. 

Iden är rätt bra, rör sig mer människor ute efter mörkrets inbrott så blir det lugnare.

MEN

DSC03548

Okej ni har hört en massa om förorterna, vilket skulle vara farliga platser, när man läser om dom i tidningarna. Men det stämmer inte, det var hur lugnt som helst nästan lite för lugnt. Vi besökte ett par ungdomsgårdar och pratade med trevliga nyktra ungdomar. 

DSC03553

Nästa gång så får jag väl gå in här först, köpa en kasse folköl  sen leta upp ett gäng ungdomar och säga åt dom. 

Drick upp dom här, sen får ni en halvtimmas försprång innan jag kommer. 

Jo jag håller med, en riktigt dum ide men journalisterna skulle säkert älska resultatet. 

KajsaLisa

10 Responses

 1. Det bevisar bara att det finns rejält med många bra ungdomar också!!
  Vänligheten finns i oss, synd bara att de onda lyfts fram.
  Bra initiativ att vandra, annars, synas.
  Ha en fin lördag!

 2. Tyvär synns inte de fina ungdomarna ute i våra samhällen… det finns aldeles för många som inte får beröm. Trevligt att du tog upp det. På första bilden fick jag en otäck känsla först med de vita jackorna… såg ut som vita huvor också… jag har noterat att du har en viss riktning i din politiska tro 🙂 Skulle jag stöta på ert gäng ute skulle jag allt ta en diskution om färgen 🙂 Nu stod förklaringen under vilket parti ni symboliserar… Jag är av den åsikten att föräldrar ska också vara ute på stan och se hur ungommar kan bete sig. För x antal år sedan var vi på en skolavslutning och på väg hem satt två tjejer låt oss sägs 15 års åldern vid dikeskanten och en kille låg i diket, jag tvärstannade och fick känslan av en olycka hade hänt. Men den ena tjejen sa: Nä han är stupfull! Men vi kan gärna lägga honom på ditt flak (åkte Cheva pick up) och så skjutsar du oss tillen busshållplats ska jag sätta han på bussen in till stan, där går hans mamma som natt vandrare jag är så himla less att släpa runt på honom nu. Hur historien slutade vet jag inte men dom tackade så mycket för att dom fick åka på flaket 🙂

 3. bara journalister som är rädda… mina barnbarn bor på förorten,,, där alla känner varandra och hälsar, om jag kommer till torget och handlar eller går till frisören eller biblioteket

 4. Här har vi också sådana nattvandringar, fast mig vetande är det föräldrar, inte partier som gör dom.
  1. Ni syns i mörkret med era vita jackor:-)
  2. Medan ni ändå håller på med denna fina insats kan ni ju passa på att värva några nya medlemmar till partiet;-)
  3. Journalisterna skulle nog älska det ännu mera om ni besökte Systemet;-)

 5. Man får inte vara alltför inaktiv ifall man vill nå resultat… 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: