• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

GLAD MÅNDAG NJA JAG VET INTE RIKTIGT

Hur som helst idag skall jag länka upp Caritas GladMåndag. Varför vet jag inte riktigt det är november, mörkt kallt och dessutom …………

En jävla massa disk.

DSC03556

Jag hatar disk !!!!!!!!!!

Jag kanske kan bli lite glad eftersom jag bestämt mig för att köpa en ny diskmaskin innan jul. Jag får väl ta ut den glädjen i förskott. Idag snöar folk in på mindfullnes, KBT, yoga spabehandlingar och annat strunt. 

Säger bara diskmaskin är äkta livskvallitet.

Nu lovar jag mig själv, att blir det ingen diskmaskin innan jul, så kommer jag att köpa storpack med papptallrikar, muggar och plastbestick. 

Oj nu blev jag glad.

KajsaLisa

16 Responses

 1. Ja, där ser du 🙂
  Fanns anledning till glädje!

 2. […] du färgglad sophantering på Madeira! Vacker iskonst, som liknar palmer, hittar du hos Anki! Kajsalisa har SIN syn på glad måndag – är det roligt att diska eller inte? […]

 3. du har ju inte så stort hushåll, ta det som avkoppling 🙂

 4. Hahaha! Vi har bara levande diskmaskiner i vårt hushåll, och jag älskar dom!!! Föredrar absolut disk om jag slipper laga mat. Diska görs ju på fem minuter. Matlagning tar betydligt längre tid om man säger så;-)

  PS: Och vad är KBT? DS.

 5. Att diska är riktigt tråkigt, men ännu tråkigare är det att dammsuga tycker jag. Varför kan ingen smart uppfinna en tyst dammsugare..? Särskilt trist är det att dammsuga när man har katt och hund som fäller höst och vår, och håret fastnar på möblerna… Tvätta kläder är inte heller kul. En sak som har med hushållssysslor att göra går an numera, nämligen att handla mat. Till slut tog jag mig i kragen och började självscanna matvarorna i butiken. Från att tidigare ha plockat varorna i kundvagnen, upp på bandet, ned i kassar och in i skåpen hemma, blir det nu bara två moment: ned i kassen och in i skåpen. Varför började jag inte med det tidigare undrar jag nu, så skönt att slippa de där extra momenten och att slippa stå i kö till kassan. Jag förstår att du ser fram emot diskmaskin. Riktig lyx vore att ha två stycken. Då behöver man aldrig plocka upp i skåpen, man bara använder från den ena diskmaskinen och plockar in i den andra 🙂

  • Två diskmaskiner vore ingen dum ide, jag har sett magnetskyltar på Designtorget med rött för diskat och grönt för diskat, sen är det bara att låta skyltarna byta maskin. Jag brukar scanna min varor i kassan, det går rätt fort det med.

 6. Jag instämmer till fullo! Häromsistens var det supernära att jag skulle få min diskmaskin, hade till och med köpt ett litet grenrör som skulle behövas vid installationen. Sen mättes det en gång till och vi kom fram till att den likförbannat inte skulle få plats! DUMMA lilla kök!!!

  Men vi har blivit rätt duktiga att äta med fingrarna direkt ur förpackningarna… 😉

 7. Alla sätt är bra förutom dom dåliga… Jag har vedspis, jävlar vad mycket det försvinner där 😉 Som idag 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: