• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

SNOOZE: KÄNSLAN ÄR VÄRT DET

Jag har äntligen kommit på hur jag skall tänja ut Gemsofmylifes fotoutmaning godis och den blir verkligen uttänjd. Men eftersom jag kom hem sent ikväll och skall iväg tidigt i morgon, så blir det inte klart förrän i morgonkväll. 

DSC03570

Vi kan titta på den här tråkiga bilden, jag är på väg till jobbet i eftermiddags, det har slutat snöa. Idag var det värt besväret att jobba kväll och halka hem i mörkret. 

Vaknade till Stockholmsnyheterna i morse bilar i diket, bussar på tvären o.s.v. Jag tänkte fixa lite saker på förmiddagen men jag tryckte på snoozeknappen och somnade om. Vaknade lagom för att höra att busstrafiken var inställd, tryckte på snooze igen och igen och igen och ………..

Fy fan vilken skön förmiddag.

KajsaLisa

6 Responses

 1. Hahahahahahahahaha! Vilket snoozegodis:-)))))))))))))))))))))))))))

  PS.Så du drabbades av det vi fick vara med om den 4 november ifjol, där alla bussar hamnade i diket. Bloggade om det men orkar inte leta fram länken. Såååå skönt att vara panschis kan jag säga:-)))) DS

 2. Du valde en väldigt bra dag för att snooza 😀

 3. Me again: Så himla synd att du fick jobba tidigt idag. Annars hade du helt klart fått användning för Snooze-knappen igen i morse;-)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: