• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

TACK

black-friday-2017-1

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som deltog i dagens stora festlighet

Shoppers reach for television sets as they compete to purchase retail items on Black Friday at a store in Sao Paulo, Brazil, November 24, 2016. REUTERS/Nacho Doce

Nu har ni tömt era kontokort vilket innebär att ni får leva på blodpudding fram till jul och jag kan gå ut och handla julklappar om ett par veckor utan att bli nedtrampad.

KajsaLisa 

14 Responses

 1. (själv har jag handlat 1 liter mjölk från Lidl, klarat mig hela veckan 😌

 2. Haha! Så kan man ju också se det. Tyvärr kan jag inte ta åt mig av det där tacket… 🙂

 3. Hahaha! Du har såååååå rätt. Hela veckan var ju ”black”, åtminstone här ute. Dessutom var det ju lönehelg. Åkte till Arninge idag, och där brukar det vara ganska dött. Men idag var hysterin där den värsta jag sett, och då inkluderar jag kommersen i Täby Centrum. Där var det iofs också ganska livligt, men ingenting jämfört med lilla Arninge.

  PS. Själv köpte vi varsin Ashiburgare på Hamburgarstugan. Vi fick knappt en p-plats där. DS.

 4. Vad gör folk med alla tv apparater egentligen… sätter dom en på varje väg numer i alla rum… Jag vet inte om du såg mitt inlägg i fredags… Jag var i alla fall till Jula och hämtade ett beslag jag beställt till min byggsåg som jag fått ett sms om, därefter köpte jag 4 lampor till mina anventsstjärnor och lite eldetaljer till mitt nya pannrum jag bygger ut och inreder… och där på den avdelningen var det ingen trängsel 🙂 Sedan vart det ett besök på gröna skylten och där var det ingen Black friday heller 🙂 Jo Supermarket på ön fick ett besök på hemvägen… Jag sa till min sambo på parkeringsplatsen på köpcentrat: Har folk inget arbete, klockan var runt 10… Jag var själv beredskapsledig i fredags.

  • Funderat på samma sak, visserligen jobbar jag skift, men dom flesta borde ju vara på jobbet under Black Friday.

 5. 😀
  En sån trängsel! Undrar just vilka som kom hem med en tv för det verkar vara svårt att hålla ordning på kartongerna.

 6. Jag gillar inte Black Friday. Hypen har blivit galen….
  Men du fotot…har du tagit det? Var i så fall? Känner mig som min mormor ”Det där kan väl inte vara i Sverige?”

 7. Ha ha! Ok. Då var det inte här 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: