• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

GUD MED SYLT OCH VISPGRÄDDE

Varför släpar man alltid runt på en kamera?

Jo för att kunna fånga det ovanliga, roliga eller bisarra. Det som inte ringer och frågar om du har kameran med, utan bara liksom dyker upp. 

DSC03571

I Fredags kväll gick jag genom Jakobsbergs Centrum, jag skulle upp till min jobbarkompis Sandra och ha fredagsmys med några goda öl och Grotesco (mitt nya favoritprogram på SVT). På torget stod Pannkakskyrkan och stekte pannkakor.

En kristen ungdomsorganisation som ville sprida sitt budskap kul grej faktiskt.

DSC03572

Jag fick alltså både pannkaka och en kul skylt till BPs skyltsöndag.  

KajsaLisa

 

14 Responses

 1. Ha ha! Nu har jag varit inne på Pannkakskyrkan.se och läst. Himmel och pannkaka vad mycket nytt det var för mig. Fanns t.o.m. i min region. Dessutom hade de en mycket rolig och modern hemsida! Väl värd ett besök.

 2. Hahaha! Gjorde som Gärdsmygen ock kollade upp kyrkan som jag aldrig hade hört talas om. Trodde det var ett skämt. Men det var det inte. Sprida himmel och pannkakor – jo, why not. Kan man trolla fram mat för x-antal tusen personer genom att dela på ett bröd, en fisk och ett glas vin (om jag minns rätt, vilket är tveksamt), då kan man lika gärna ”flippa” pannkakor. Hoppas bara att Pannkakskyrkan inte går upp som en sol och kommer ned som en pannkaka;-)

  Ett annorlunda och himla roligt bidrag till Skyltsöndag! Gillas skarpt! Tusen tack för det och länken:-)

 3. mums! kyrkkaffe är inte heller fel

 4. (släpar…? har min i fickan, både stöt- och fuktsäker 🙂

 5. Bra att förena nytta med nöje. Och pankisar är gott. Så nu får jag läsa på om ”Pannkakskyrkan”.
  Att sedan ha med en kamera är ju ganska bra…
  Bra skyltat och klart annorlunda. Båda gillas!

 6. Precis! Det är just därför man alltid har kameran med. OCH ett reservbatteri. OCH en mobilkamera ifall man nu glömt ladda det där reservbatteriet sen senaste bytet… 😉

 7. Vad passande på en söndag… käk, skylt och lite Guds ord 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: