• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

GLADMÅNDAG UTAN KAMERA.

VAD VAR DET JAG SA IGÅR?

TA ALLTID MED KAMERAN.

Idag var det Kyrkofullmäktigemöte tog min padda och stressade iväg till …..

DSC_8258

Kyrkan.

Nej det var en annan kyrka men jag glömde ju kameran till Caritas Gladmåndag. Förresten satt vi inte i kyrkan utan i ett rött hus bredvid kyrkan. 

DSC02585

Nej inte det här huset, det var inte byggt i sten utan i trä och det rusade inte fram någon tunnelbana under det, men var rött i alla fall. Okej det låg inte i London heller då hade det varit för långt till kyrkan som inte var samma kyrka som på första bilden. Efter mötet åt vi ………..

DSC03355

Smörgåstårta

Fan det går ju inte att förklara saker utan kamera.

KajsaLisa

 

 

10 Responses

 1. det är som gå ut utan byxor… jag måste köpa minneskort, ska till Belfast

 2. Är du ful eller;-) Eller kanske jag är det. För här hänger jag inte med alls…

  Men en cool mix var det allt till Glad måndag.

  PS. Att du är politiskt engagerad har jag ju förstått. Att du röstar i kyrkovalet har jag också hajat, men att du är aktiv i kyrkan är helt otippat. Där ser man… Dessutom letar jag fortfarande efter fläsklägg och rotmos à la Grön Ko. Får väl laga rätten själv då, vilket jag gjort ett antal gångar. DS.

 3. Den här gången får ändå storyn och bilderna min röst 🙂

 4. HAHAHA!!! Förr om åren hade man kanske mardrömmar om att man gick ut utan kläder, nuförtiden är skräckscenariot att gå ut utan kamera 😀

  Smörgåstårtan såg ändå god ut 😀

 5. […] vacker julbelysning finns hos Just nu – just här. Annorlunda och kul som vanligt också hos Kajsalisa – går ju inte att förklara nåt utan bilder, skriver hon […]

Kommentera

%d bloggare gillar detta: