• Prenumerera

  bloglovin
 • Prenumeration via epost

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 27 andra, prenumerera du med.

 • Kategorier

 • Meta

RÄTTELSE

Oj det har visst blivit lite fel här. 

DSC_8623

I Söndags lade jag upp den här bilden och påstod att det var en marmeladburk med rabarber och Ingefära. Ama var uppmärksam nog att se att det stod hallon. 

Jag har visst rört till det lite här, bägge affärerna, den i Söderhallen vid Medborgarplatsen och  den snett mitt emot Postmuseet på Lilla Nygatan säljer Rhubarb and Ginger som det ska stå på den, inte Raspberry and Rhubarb.

DSC03568

Felet uppstod när jag gjorde Gems of my lifes fotoutmaning om godis för  ett par veckor sen. Jag hade alltså varit inne på Söderhallen som jag skrev i inlägget men återanvände en gammal bild. 

DSC_8635

Den gången jag fotade köpte jag nämligen flera marmeladburkar kommer jag ihåg nu. Minns det tydligt eftersom det blev kaos. Jag klev av bussen nere vid Tantolunden för att testa mitt nya objektiv. Det ösregnade, skulle byta objektiv på kameran få på regnskyddet och när jag rotade runt i ryggan, fick jag bara upp marmeladburkar. Bland annat Rabarber med ingefära och Rabarber med hallon. 

Ungefär som vanligt när det gäller mig alltså.

Så här ser den riktiga burken ut, dom på Lilla Nygatan har ett annat märke, men det funkar också. 

dsc00624-1

Gör så här, köp en burk och servera som välkomstsnacks i jul. Lägg brieost på små bitar av hårt tunnbröd med smör och en klick marmelad med rabarber och ingefära. 

Servera med en belgisk mörk lite sötaktig julöl till, himmelskt gott. Andra tider på året kan man köpa en blå Chimay som ingår i Systemets standardsortiment.

I morgon kväll släpper jag fotoutmaningen på liten.
KajsaLisa

 

8 Responses

 1. Haha! Jag trodde faktiskt att den där burken innehöll ingefära OCKSÅ, utöver rabarber och hallon 😀 Men det kanske blir lite för många smaker på en gång…

  Tack för tipset där, men jag skulle nog välja rabarbermarmeladen med hallon – jag är väldigt svag för hallon 🙂

 2. Hahaha! Visst är det bra med uppmärksamma läsare som inte bara upptäcker fel utan också se till att leverera bloggfoder till ett troligen oplanerat inlägg;-)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: